Kísért Imádság Hete Pécsett

"Az ima kisérése azokkal a tapasztalatokkal, belső megmozdulásokkal foglalkozik, amikkel valaki akkor találkozik, amikor Isten szavára figyel."

2018. június 17.

A Magyar Pálos Rend és a Pécsi Evangélikus Gyülekezet együttműködésével hetedik alkalommal rendezzük meg Pécsett a Kísért Imádság Hetét.

A programot a résztvevők együtt kezdik június 17-én, vasárnap délután, és közösen fejezik be június 23-án, a következő szombat délelőttjén. A hét közbülső napjain ki-ki a maga választotta időben mintegy fél órát szán elcsendesedésre, imára, és fél órát beszélget kísérőjével, hogy megossza vele imádsága tapasztalatait.

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges.
Jelentkezési határidő:
június 12. kedd.

További információk, jelentkezési lap:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

"Az ima kisérése azokkal a tapasztalatokkal, belső megmozdulásokkal foglalkozik, amikkel valaki akkor találkozik, amikor Isten szavára figyel. Ez a figyelem nem csupán Isten szavának tanulmányozását jelenti. Ezek a megtapasztalt belső megmozdulások Istennek velünk való személyes kommunikációjára utalnak. Amikor valaki ezekről a belső tapasztalatokról beszél, és amikor egy másik személy nyitottan és hittel hallgatja, akkor növekedés következhet be."