Heti hirdetések

Húsvét hetedik hete


Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek:

1. Ma május 13-a, Húsvét 7. vasárnapja, Urunk mennybemenetelének főünnepe van.

2. Ezen a napon megtartjuk a fatimai engesztelőnapot, fél 9-kor szentmise, majd rózsafüzér, 10 órakor közös szentségimádás lesz. A 11 órai szentmisét Szűz Mária Szeplőtelen Szíve tiszteletére mutatjuk be. Szentgyónásra fél 9-től van lehetőség.

3. Május hónapban a 17 órai szentmisék után elimádkozzuk a lorettói litániát a
Boldogságos Szent Szűz tiszteletére.

4. Csütörtökön 9-17 óráig megtartjuk az egész napos szentségimádást a szentségi kápolnában. Este 21 órától a Sziklatemplom engesztelő imaközössége imaórát tart, majd 22 órától megtartjuk a szokásos szentségimádási órát.

5. Pénteken, május 18-án 14 órától pálos gyógynövénynapot tartunk Kesztölcön. A program szentmisével kezdődik, melyet Csóka János tartományfőnök atya mutat be a Szent Kelemen templomban. Ezt követően Csík-Nagy Mariann, gyógynövény szakértő vezet be a növények gyógyító világába a kesztölci pálos gyógynövénykertben. A napot közös piknikezés zárja. Rossz idő esetén a szentmise után a Művelődési Ház ad otthont a rendezvénynek. Mindenkit szeretettel várunk.

6. Szeretettel hirdetjük, hogy május 23-án, szerdán lesz a Pálos Baráti Kör következő előadása. A 17 órai szentmise után Puskás Antal pálos atya tart előadást „ Ami láthatatlan – A szellemvilágról” címmel. Utána agapéra hívjuk a kedves testvéreket.

7. Szeretettel várjuk nyugdíjas hívők jelentkezését önkéntes templomőrzési és egyéb sekrestyei feladatok ellátására. Jelentkezni a szentmisék után a sekrestyében lehet.

8. Az idei évben is lehetőség van, hogy a személyi jövedelemadónk 1 plusz 1 %-áról rendelkezzünk. Kérjük, hogy adójuk 1 %-ával a Magyar Katolikus Egyházat, a másik 1 %-ával a Boldog Özséb Alapítványon keresztül a Magyar Pálos rendet támogassák. A felajánlásokat hálásan köszönjük.

9. A jövő vasárnap Pünkösdvasárnap lesz.