Heti hirdetések

évközi idő huszonnegyedik hét


Szeretettel hirdetjük a kedves testvéreknek:

1. Ma szeptember 16-a, évközi 24. vasárnap van.

2. A hét ünnep- és emléknapjai:

- csütörtökön a Koreai Szent vértanúk emléknapja,
- pénteken Szent Máté apostol és evangélista ünnepe lesz.

3. Szerdán folytatódnak a Pálos Baráti Kör találkozók. 17 órakor szentmise, majd ez alkalommal Györfi Szabolcs pálos atya tart előadást „Az Eucharisztia építi a közösséget” címmel. Az előadás után agapéra hívjuk a kedves testvéreket. Ekkor adjuk át a további előadások programját a jelen lévőknek. A meg nem jelentekét elpostázzuk.

4. Csütörtökön 12-17 óráig megtartjuk a szentségimádást a szentségi kápolnában. Este 21 órától a Sziklatemplom engesztelő imaközössége imaórát tart, majd 22 órától megtartjuk a szokásos szentségimádási órát.

5. Szeptember 28-án 17 órai kezdettel folytatódik a Pálos Filmklub Vilmos testvér vezetésével, „ Péter, a szikla” című filmet vetítjük le. Mindenkit szeretettel várunk a kerek terembe.

6. Október 1-én, hétfőn 18 órától folytatjuk a Bibilodráma alkalmakat. Szeretettel várjuk a régi csoporttagokat és az új jelentkezőket. Előzetes jelentkezés szükséges Mihály atyánál, vagy Halácsy Katalinnál. Részletek a hirdető táblán olvashatók.

7. 2018. október 5-6-7-én már nyolcadik alkalommal rendezik meg a Pálos 70 zarándoklatot, ami teljesítmény túra, kirándulás is azoknak, akik a természetben találkozni szeretnének a Természetfelettivel. Mindenkit szeretettel várnak a Pálos testvérek. További részletek a hirdető táblán olvashatók.

8. A Budapesti Katolikus Kórházlelkészség önkéntes beteglátogatók jelentkezését várja az október 13-án kezdődő képzési tanfolyamára. Jelentkezni szeptember végéig kell a Kórházlelkészségnél. Részletek a hirdető táblán olvashatók.

9. A 2019. évi pálos falinaptár megvásárolható a Szent István teremben. Ára 500 Ft.

10. A jövő vasárnap évközi 25. vasárnap lesz.